За нас  

Кои сме ние?

Ултра Ритейл ООД с Булстат: BG205664822

Ultra.bg се стреми да бъде надежден партньор на българския пазар на десетки нишови марки: JBL, Bosch, Belkin, Spigen, Anker и други. Ние правим бизнес на светло, предлагаме само оригинални продукти, за да могат нашите клиенти да виждат в наше лице сигурен партньор в своите начинания.

Адрес: Гр. Пловдив, бул. Кукленско Шосе 21 (този адрес е на административен офис и нямаме магазин). Продаваме продукти единствено онлайн с доставка до клиента. 

 

Защо да пазарувате от нас?

Предлагаме единственно продукти, които и самите ние бихме ползвали. Стремим се да намерим най-добрите продукти в съответната ниша.

Винаги се стремим да доставим продукта във възможно най-кратък срок. След като направите поръчка, ще ви се обадим да подтвърдим кога и къде може да бъде направена доставката. Всички поръчки се изпращат с преглед и тест или на адрес или до офис на куриер.

Безпроблемно връщане. Ние разбираме, че избора на продукт не винаги е сполучлив от първия път. Ако продукта не ви харесва, винаги ще предложим връщане или подмяна. Не се колебайте да зададе въпроси и ще се опитаме да намерим по-добре решение за вашите нужди.

Всички продукти се продават нови с пълна гаранция предлагана от производителя. Ако се наложи да ползвате гаранционен сервиз, ще ви помогнем.