Dyson V15 Detect Absolute, безкабелна вертикална прахосмукачка

Акция 1449,00 лв. Regular Price 1799,00 лв.
Изчерпан
Каталожен номер
230025
 • Най-мощната и интелигентна безкабелна прахосмукачка, създавана от Dyson
 • Тип продукт: безкабелна вертикална прахосмукачка
 • За сухо почистване
 • Мощност: 240 Air Watt
 • Обем на контейнера за прах и боклуци: 0.76л
 • Захранване: акумулаторно с батерия
 • Батерия: литиево-йонна
 • Време за зареждане: 270 минути
 • Време на работа с едно зареждане: до 60 минути
 • Комплектът включва: Dyson V15 Detect Absolute, дигитална почистваща четка Motorbar, мека ролкова почистваща глава за твърди настилки с осветление Fluffy, четка за разплитане на косми, комбинирана мултифункционална глава, накрайник за ъгли, приставка за под мебели, кука за окачване, станция за зареждане, зарядно
 • Размери (височина, ширина, дълбочина): 126х25х26.6см
 • Тегло: 3.1кг
 
Доставка с преглед 
 
30 дни право на връщане

Най-мощната интелигентна безкабелна прахосмукачка, създавана от Dyson. Четката с осветление прави невидимия прах видим върху всички твърди настилки. Пиезо сензорът непрекъснато следи размера и броя на праховите частици и автоматично увеличава всмукателната мощност когато е необходимо. LCD дисплеят показва какво е засмукано в реално време.

Dyson V15 Detect Absolute разкрива невидимия прах
Най-мощната, интелигентна безкабелна прахосмукачка, създавана от Dyson. 

Dyson открива частиците прах и замърсявания, които не може да видите
Прецизно наклоненият лъч на четката за твърди настилки прави невидимия прах видим, така че да не пропуснете нищо.

Измерване на микроскопичните частици прах
Пиезо сензорът непрекъснато следи размера и броя на праховите частици и автоматично увеличава всмукателната мощност когато е необходимо.

Научно доказано дълбоко почистване
LCD екранът показва какво е било засмукано, доказвайки дълбоко почистване в реално време.

Четка за разплитане на косми почиства дългите косми и космите от домашни любимци. Бързо.
Конусовидната четка за разплитане на косми засмуква спираловидно космите и ги прибира в контейнера. Моторно задвижвано почистване за малки пространства.

Мека ролкова почистваща глава с осветление Fluffy
Почистваща глава с 25см ширина, изработена от мек еластичен полимер и антистатични карбонови влакна за отстраняване на прахови частици от твърди настилки и по-тесни пространства. С нисък профил за лесно достигане под мебелите.

Три режима на мощност
Автоматичният режим се адаптира интелигентно, с оптимален баланс на мощност и време на работа. Еко режимът осигурява по-дълго време на работа за по-големи почиствания, докато режимът Boost е проектиран за кратко, интензивно почистване на по-големи замърсявания.

Дигитална почистваща четка Motorbar с гребен за отстраняване на космите
Мощно засмуква прах и косми от всякакви повърхности. Гребенът за разплитане автоматично почиства косата и космите от четката. 

Автоматично почиства килимите в дълбочина
В автоматичен режим патентованата технология Dyson DLS в почистващата глава следи съпротивлението върху четката 360 пъти в секунда, като интелигентно адаптира мощността към различните подови настилки и нива на замърсяване.

Силата да почиствате навсякъде
Гъвкавостта на безжичната технология на Dyson прави почистването на дома ви много по-лесно. Мощно и безупречно почистване на подове, труднодостъпни места и матраци. 

Комплектът включва:
1. Dyson V15 Detect Absolute

2. Дигитална почистваща четка Motorbar: Дигиталната почистваща четка Motorbar с технология за разплитане на коса и косми мощно засмуква и отстранява праха и космите от всички видове настилки.

3. Мека ролкова почистваща глава за твърди настилки с осветление Fluffy: Мека ролкова почистваща глава за твърди подове с прецизно наклонен лъч, който открива и осветява частиците, които обикновено не виждате, така че да не пропуснете нищо.

4. Четка за разплитане на косми: Конусовидна четка за разплитане безупречно отстранява косата и космите от домашни любимци.

5. Комбинирана мултифункционална глава: Два инструмента в един - четка и широк накрайник за лесно превключване между различните задачи за почистване.

6. Накрайник за ъгли: Създаден за прецизно почистване на ъгли, ръбове и други тесни пространства.

7. Приставка за под мебели: Огъва се за удобно достигане под мебелите. Проектиран за почистване под ниски мебели чрез регулиране на ъгъла на тръбата до 90 градуса.

8. Кука за окачване: Удобно съхранява различните аксесоари върху дръжката на вашата прахосмукачка.

9. Станция за зареждане и "паркиране": Монтираща се за стената станция за зареждане и "паркиране" на вашата прахосмукачка и подредено съхранение на аксесоарите.

10. Зарядно устройство: Зарежда вашата прахосмукачка с или без станцията за зареждане и "паркиране".

Повече информация
EAN5025155070017
ПроизводителDYSON
Напишете ваше мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнение. Моля влезте във вашият акаунт или създайте акаунт.

Всички продукти предлагани от Ultra.bg са с гаранция съгласно чл.112-155 от ЗЗП. Гаранцията важи 24 месеца за физически лица и 12 месеца за юридически лица от датата на получаване на поръчката. За продукти, за които производителят предлага по-дълъг гаранционен срок, ще Ви съдействаме за реализирането и.