Anker PowerCore+ 20100 mAh USB-C външна батерия (черен)

  • Капацитет –  20100mAh
  • Скорост на зареждане  – 2.4А до 3.0А
  • Съвместими устройства: Всички Android и Apple устройства, Apple Macbook лаптоп и други устройства, които се зареждат с UBS технология
  • Размери: 18см х 6см х 2.25 см
  • Тегло: 455 гр.
  • Модел: A1371012
SKU
100177
Срок на доставка:
1 работен ден
Акция 114,00 лв. Regular Price 150,00 лв.

Бърза доставка с преглед и тест

Безплатна доставка за поръчки над 100 лв

30 дни право на връщане

24 месеца гаранция

Преносима батерия

20 100+mAh капацитет

2 порта за зареждане

Бързо зареждане - PowerIQ, VoltageBoost и PowerCore+ технологии

LED светлинен индикатор за заряд

Изходящ заряд: 5V/3А

Входящ заряд: 2.4А

Модел: AK-A1371012

Размер: 18.4 х 6.2 х 2.4 см

Тегло: 454 г

Компактност: преносима външна батерия с мощност от 20 100+mAh. Осигурява бързо зареждане на всички телефони.

Съвместимост: освен съвместимостта с различни USB устройства, тази външна батерия е съвместима и с новия MacBook.

Висока скорост и капацитет: Anker комбинира PowerIQ, VoltageBoost и PowerCore+ технологиите, които ви осигуряват изключително бързо зареждане. Може да зареди един MacBook, един iPhone и един iPad едно след друго без нужда от презареждане на батерията.

Сигурност: Системата за безопасност MultiProtect на Anker гарантира пълна защита за вас и вашите устройства.

Опаковката съдържа: преносима външна батерия Anker PowerCore 10000, 60 см USB to USB-C кабел, чанта, ръководство за употреба, гаранция.

Външната батерия Anker PowerCore+ 20100 е батерия от световна величина, благодарение на революционните технологии, използвани за създаването й. Няма друга батерия, която така успешно да комбинира едновременно висок капацитет и мощност в малка и компактна опаковка. Ще се побере лесно в джоба или чантата ви, за да ви помогне да заредите устройството си в автобуса, влака, самолета или на всяко място, на което се нуждаете от батерия.

Многофункционалността на устройството позволява да го използвате с всяко ваше мобилно устройство като използвате оригиналния кабел за зареждане. Не е подходящо за зареждане на някои устройства с  волтаж по-нисък от 50mA като например слушалки с Bluetooth и някои навигационни системи.

Представете си, че държите цяла електроцентрала в дланта си или сте я скрили в задния си джоб. С тази батерия възможностите са безкрайни, благодарение на невероятния й капацитет, който ви позволява да захранвате устройствата си с повишена скорост и мощност. Технологиите PowerIQ и VoltageBoost се комбинират, за да осигурят това. Има още:

Технология VoltageBoost

Интелигентната технология, която определя кога има проблем със зареждането и автоматично компенсира това. VoltageBoost гарантира, че скоростта на зареждане остава висока независимо от кабела или устройството.

Технология PowerIQ

Чрез интелигентното идентифициране на всяко свързано устройство, PowerIQ осигурява оптимално, високоскоростно зареждане на всички устройства. Това включва телефони и таблети на Apple и Android, както и камери, конзоли и други.

Безопасност

Благодарение на системата MultiProtect вие и вашите устройства сте перфектно защитени.

Повече информация
EAN 848061037913
Производител Anker
Клиенти също така разгледаха