Anker Powercore+ 10050mAh Qualcomm Quick Charge 3.0 външна батерия (черен)

  • 10050 mAh капацитет 
  • Технология на зареждане: Qualocom Quick Charge 3.0
  • Output: 5-8V/ 3 A , 8-10V/ 2.4 A , 10-12V/ 2 A
  • 1 броя USB изхода
  • 1 брой microUSB вход
  • Съвместимa с iPhone, iPad, Samsung и други устройства с USB зареждане
  • Комплекта включва: Anker PowerCore Speed 10000 mAh  Q.C. 3.0 външна батерия, micro USB кабел, калъф, и ръководство за ползване.
  • Размери:  10 x 6.3 x 2.2 cm
  • Тегло: 236 гр
 
SKU
100330
Срок на доставка:
1 работен ден
74,00 лв.

Преносима батерия

10 050+mAh капацитет

1 порт за зареждане

Бързо зареждане – PowerIQ, VoltageBoost и Qualcomm Quick Charge 3.0 технологии

LED светлинен индикатор за заряд

Изходящ заряд: 18 W макс

Входящ заряд: 5-7V 2.1A, 7-9V 1.6A, 9-12V 1.25A

Модел: AK-A1311011

Размер: 6.1 х 9.1 х 2.3 см

Тегло: 322 г

Компактност: една от най-малките преносими външни батерии с мощност от 10 050mAh. Осигурява бързо зареждане на всички телефони.

Висока скорост: Anker комбинира PowerIQ и VoltageBoost с Qualcomm Quick Charge технологиите, които ви осигуряват изключително бързо зареждане.

Капацитет: зарежда бързо и ефективно. По-малко от четири час за презареждане.

Опаковката съдържа: преносима външна батерия Anker PowerCore+ 10050, микро USB кабел, чанта, ръководство за употреба, гаранция.

Външната батерия Anker PowerCore+ 10500 е батерия от световна величина, благодарение на революционните технологии, използвани за създаването й. Няма друга батерия, която така успешно да комбинира едновременно висок капацитет и мощност в малка и компактна опаковка. Ще се побере лесно в джоба или чантата ви, за да ви помогне да заредите устройството си в автобуса, влака, самолета или на всяко място, на което се нуждаете от батерия.

Многофункционалността на устройството позволява да го използвате с всяко ваше мобилно устройство като използвате оригиналния кабел за зареждане. Не е подходящо за зареждане на някои устройства с  волтаж по-нисък от 50mA като например слушалки с Bluetooth и някои навигационни системи.

Представете си, че държите цяла електроцентрала в дланта си или сте я скрили в задния си джоб. С тази батерия възможностите са безкрайни, благодарение на невероятния й капацитет, който ви позволява да захранвате устройствата си с повишена скорост и мощност. Технологиите PowerIQ и VoltageBoost се комбинират, за да осигурят това. Има още

Нова технология

В допълнение към универсалните PowerIQ и VoltageBoost технологии, които осигуряват съвместимост с всяко устройство, технологията Quick Charge 3.0 е представена в тази батерия, за да осигури още по-бързо и сигурно зареждане на съвместимите с нея устройства.

Технология PowerIQ

Чрез интелигентното идентифициране на всяко свързано устройство, PowerIQ осигурява оптимално, високоскоростно зареждане на всички устройства. Това включва телефони и таблети на Apple и Android, както и камери, конзоли и други.

Технология VoltageBoost

Интелигентната технология, която определя кога има проблем със зареждането и автоматично компенсиране това. VoltageBoost гарантира, че скоростта на зареждане остава висока независимо от кабела или устройството.

Безопасност

Благодарение на системата MultiProtect вие и вашите устройства сте перфектно защитени.

 

 

Повече информация
EAN 848061038835
Производител Anker
Клиенти също така разгледаха