За нас

Кои сме ние?

Целта на Ultra.bg е да даде възможност на българския потребител да избира измежду висококачествени стоки, лидери на световния пазар в своите категории. Нашият екип се старае да представи на вашето внимание набор от продукти в сферата на мобилната електроника и аксесоари, които имат най-доброто съотношение на цена и качество. Стремим се да поддържаме и разнообразяваме инвентара си единствено с продукти доказали способностите си на американския, европейския и световен пазар. Наш приоритет е да проверяваме и тестваме всеки един от продуктите, които са изложени на страницата на Ultra.bg.

Какви са целите ни?

Продуктите, които ще намерите на нашата страница рефлектират напълно на изключително високото ниво на професионализъм и отдаденост, което се стремим да поддържаме в екипа ни. Вашето мнение и препоръки приемаме като коректив и насочваме цялото си старание да се развиваме в синхрон с потребителските предпочитания и нужда на нашите клиенти.

Стремежът на Ultra.bg e да бъде преди всичко ваш партньор в едно по-лесно, продуктивно и забавно ежедневие.

Защо да се спрете на Ultra.bg?

-Ние винаги предлагаме продукти с ясен произход. Държим артикула, който закупите да е от реномиран производител, който се е доказал на пазара, като сигурен и качествен избор.

-Всеки един от продуктите изложени на страницата ни минава многоетапна, индивидуална проверка.

-Всички наши продукти притежават нужната сертификация спрямо местното и международно законодателство.

-Спазваме стриктно заложените гаранционни условия и сме винаги насреща, когато клиент се нуждае от нас.

-Започваме и завършваме всеки ден с въпроса „Какво можем да подобрим и как можем да сме по-полезни?“

 

Ultra.bg e собственост на НМ-Трейд 23 ЕООД със седалище в гр. Пловдив.